Advertisement

Ayancık Sel - Sinop Ayancık'ta mahsur kalanlar helikopterle kurtarıldı ... : Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago.

Ayancık Sel - Sinop Ayancık'ta mahsur kalanlar helikopterle kurtarıldı ... : Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago.. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu.

Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü.

Sel suları önüne geleni yuttu
Sel suları önüne geleni yuttu from www.sozcu18.com
Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi.

Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Sinop ayancık gebelit sel ardından vatandaşlar 7 years ago. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularıyla sürüklenirken, bölgede kurtarma çalışması başlatıldı. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor.

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde şiddetli sağanak sonucu sel felaketi meydana geldi. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu.

Ayancık sular altında
Ayancık sular altında from www.cukurovaexpres.com
Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı: Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı.

Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar:

Ayancık sular altında
Ayancık sular altında from www.cukurovaexpres.com
Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago.

Çay üzerindeki köprü hasar gördü.

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar